Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Περιοδεία Τσίπρα σε Νάουσα-Βέροια-Θεσσαλονίκη

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας περιοδεύει από την Τρίτη και ως την Πέμπτη, στη Νάουσα, τη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη.

Την Τρίτη το πρωί, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας του Βαρβαρέσου και συναντήθηκε με το σωματείο εργαζομένων του εργοστασίου, ενώ αργότερα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Νάουσας, όπου επίσης συναντήθηκε με το σωματείο των εργαζομένων, την επιτροπή των γιατρών και την διοίκηση του νοσοκομείου.

Το μεσημέρι, ο κ. Τσίπρας έφθασε στη Βέροια, όπου περιόδευσε στην αγορά, και έπειτα συναντήθηκε με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης στο Δημοτικό περίπτερο Εληάς.

Την Τέταρτη, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη ΔΕΘ. Έτσι, το πρωί θα περιοδεύσει στο ΤΕΒΕ και έπειτα θα επισκεφθεί τον ΟΣΕ και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους

Για την Πέμπτη το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του κ. Τσίπρα στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ «Νικόλαος Γερμανός» (Περίπτερο 8), ενώ νωρίς το απόγευμα θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα περίπτερα της Διεθνούς Εκθέσεως και θα συναντηθεί με την Διοίκηση της ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...