Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Συμμετοχή ΑΠΘ στην πόλη θέλει ο Γιάννης Μπουτάρης

Με τον πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μυλόπουλο και τον πρεσβευτή της Βρετανίας Ντέϊβιντ Λάντσμαν συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
  Στη συνάντηση με τον πρύτανη συμμετείχαν οι αντιπρυτάνεις Γιάννης Μπαντής, Δέσπω Λιάλιου, Σοφία Κουϊδου-Ανδρέου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Κουράκης και Δήμητρα Αγκαθίδου. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τη συνεργασία του Δήμου με το Πανεπιστήμιο.
Ο Γ. Μπουτάρης τους είπε ότι η παράταξή του είναι υπέρ της ουσιαστικής συμμετοχής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου σε θέματα που αφορούν την πόλη και ο Γ. Μυλόπουλος θεώρησε τη θέση αυτή ως θετική βάση συζήτησης.
Συζήτησαν, επίσης, για το ενδεχόμενο κατασκευής υπόγειων πάρκινγκ στην πανεπιστημιούπολη για να αντιμετωπιστεί το οξυμμένο πρόβλημα στάθμευσης στην περιοχή.
Με τον Βρετανό πρέσβη ο Γ. Μπουτάρης συζήτησε για θέματα αστικού και φυσικού περιβάλλοντος.
Με τον πρεσβευτή της Βρετανίας Ντέϊβιντ Λάντσμαν συναντήθηκε και ο Κώστας Γκιουλέκας
«Σκοπός μας είναι να βάλουμε την πόλη μας στο δίκτυο των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. Η Θεσσαλονίκη αξίζει και μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και των τάσεων στην Ευρώπη», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Κ. Γκιουλέκας.
Πρόσθεσε πως στις προθέσεις του είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών εξωστρέφειας και η συνεργασία με τους δημάρχους ευρωπαϊκών πόλεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...