Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

«Κομματοκρατία ή μεγάλη ανατροπή» το δίλημμα που θέτει ο Μπουτάρης για τη Θεσσαλονίκη

“Να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή, να πάρουμε την πόλη”, είναι το ζητούμενο για τον Γιάννη Μπουτάρη και εκφράσθηκε από τον ίδιο, παραφράζοντας τους στίβους του Νιόνιου Σαββόπουλου. στην εντυπωσιακή σε όγκο και σε παρουσίες πρώτη του συγκέντρωση στην αποθήκη Δ' του λιμανιού ενόψει της 7ης Νοεμβρίου. 

«Έχει παρουσιαστεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία. Να απαλλάξουμε την πόλη από ένα συντηρητικό, οπισθοδρομικό σύστημα. Οι περισσότεροι δήμαρχοι χρησιμοποιούσαν το δήμο ως σκαλοπάτι για την πολιτική τους σταδιοδρομία. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Δεν είμαι κομματικός κλώνος. Χαίρομαι που υποστηρίζεται η υποψηφιότητά μου από το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Αριστερά και την κ Μπακογιάννη. Αυτό δείχνει ότι τα κόμματα κάνουν μια υπέρβαση και αφήνουν την κοινωνία να λειτουργήσει κανονικά» τόνισε, θέτοντας το δίλημμα :
 «Θα συνεχιστεί η παράδοση της κομματοκρατίας ή θα κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή;»
«Αφήστε την ταυτότητα την κομματική και βάλτε την ταυτότητα του Σαλονικιού. Ψηφίστε μόνο για την πόλη μας. Να φτιάξουμε έναν Δήμο με καλά δημοτικά ιατρεία, παιδικούς σταθμούς, με αγάπη για τις μειονότητες, πράσινη, καθαρή και ευνομούμενη. Δεν είμαι μάγος» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του και πριν δώσει λόγο στους συγκεντρωμένους να του θέσουν τα ερωτήματα τους.
Στο ακροατήριο, στην πρώτη σειρά ήταν : Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννης Μαγκριώτης,Σπύρος Βούγιας, Νίκος Ακριτίδης, Γιάννης Κουκιάδης, Κρίτων Αρσένης, Βαγγελιώ Τσαμπάζη αλλά και οι αυτοδιοικητικοί : Τάσος Τζήκας, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, Γιώργος Τανημανίδης και οι δήμαρχοι Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και Νεάπολης Ναθαναήλ Λαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...