Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Επικίνδυνος «ραλίστας» συνελήφθη στην Κατερίνη

Συνελήφθη όταν «καρφώθηκε» στην περίφραξη μιας πολυκατοικίας και ακινητοποιήθηκε

Είχε νεύρα ένας 40χρονος οδηγός που συγκρούστηκε ελαφρά με μια μοτοσικλέτα στο δρόμο από τη Νέα Έφεσο προς Κατερίνη και ξέσπασε με επικίνδυνους ελιγμούς εν είδει… ραλίστα, που είχαν ως αποτέλεσμα να τρακάρει πρώτα την ίδια (!) μηχανή, στη συνέχεια ένα σταθμευμένο Ι.Χ. και τέλος έναν… τοίχο!

Ο «ζόρικος» οδηγός εκνευρίστηκε όταν ο 49χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας που τράκαρε τον έβρισε εν κινήσει και βάλθηκε να τον καταδιώκει, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει πάλι –επίτηδες αυτή τη φορά- και να τον ρίξει στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά! Όμως, ο 40χρονος συνέχισε την πορεία του με μεγάλη ταχύτητα, εγκαταλείποντάς τον αβοήθητο.

Μάλιστα, ήταν ακόμη πιο εξαγριωμένος και άρχισε μια τρελή κούρσα με αλλεπάλληλα ζιγκ- ζαγκ που τον έκαναν να χάσει τον έλεγχο και να πέσει σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο! Ούτε τότε σταμάτησε την… επίδειξη, όμως, αλλά καθώς συνέχισε τους ελιγμούς «καρφώθηκε» στην περίφραξη μιας πολυκατοικίας και ακινητοποιήθηκε! Εκεί τον βρήκαν οι άνδρες της Τροχαίας που τον συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητό του δεν ήταν καν ασφαλισμένο! Έτσι, ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενος για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...