Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Σέρρες:Τι φαντάζεστε ότι έκανε 16χρονος για τα μάτια της αγαπημένης του;

Ηθελε να επιδείξει τον «αντρισμό» του και να κερδίσει την προσοχή του κόσμου αλλά κυρίως το ενδιαφέρον μίας συνομήλικής του.

Αυτό που "κέρδισε" τελικά ήταν μια σφαίρα στο πόδι και πολλές ώρες στο... χειρουργείο. Πρόκειται για έναν 16χρονο από την Κάτω Αμπέλα Σιντικής, του Νομού Σερρών.


Το περιστατικό συνέβη στις 11 το βράδυ της Κυριακής (21-07-2013). Ο έφηβος, μέλος τετραμελούς οικογένειας , εκμεταλλευόμενος την απουσία όλων των υπολοίπων από το σπίτι, πήρε το περίστροφο του πατέρα του, (που όπως έγινε γνωστό κατείχε χωρίς άδεια) και αυτοπυροβολήθηκε προκαλώντας σάλο και αναστάτωση στο μικρό χωριό.

Τα πρώτα σενάρια των κατοίκων μετέτρεψαν σε ήρωα τον 16χρονο, αφού όλοι πίστεψαν ότι ο νεαρός κατάφερε να αντιμετωπίσει και να αποτρέψει με θάρρος τους υποτιθέμενους διαρρηκτές που προσπάθησαν να μπουν στο απομονωμένο σπίτι της Κάτω Αμπέλας.

Ωστόσο, οι έρευνες του αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου ήρθαν να διαψεύσουν τα σενάρια αυτά, αποκαλύπτοντας ότι η ιστορία που έμοιαζε με σκηνή από ταινίας δράσης, ήταν βγαλμένη από τη... φαντασία του 16χρονου.

Ο ανήλικος που οδηγήθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, φέροντας ένα σοβαρότατο τραύμα στο πόδι του, κατάφερε τελικά να κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας και την προσοχή όλων, με τους κατοίκους της Αμπέλας να μιλούν σήμερα για την ανωριμότητά του και τα απρόβλεπτα της εφηβείας.

Στο μεταξύ, βαρύτατες κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και αμέλεια αντιμετωπίζει πλέον ο πατέρας του 16χρονου, ο οποίος αναμένεται να κληθεί από τον Εισαγγελέα Σερρών για να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...