Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Θεσσαλονίκη: Οι ληστές... δεν έχαναν θεατρική παράσταση - Έβγαλαν 130.000€!

Συλλήψεις και αποκαλύψεις για μια σπείρα που είχε γίνει εφιάλτης για ηθοποιούς και όχι μόνο σε ολόκληρη την Ελλάδα...

Στην εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής ομάδας, η οποία είχε βάλει στο μάτι τις εισπράξεις των θεατρικών παραστάσεων που γίνονταν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας κατά τους θερινούς μήνες του 2012, προχώρησαν άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Με τη λεία τους να υπερβαίνει τα 130.000 ευρώ, η πολυμελής εγκληματική ομάδα πιάστηκε στη φάκα της αστυνομίας μετά από συστηματική έρευνα και ρίχνοντας έτσι φως σε δέκα περιπτώσεις αφαίρεσης εισπράξεων και μία απόπειρα στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Πιερίας, Τρικάλων, Αττικής και Αργολίδος.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 7 άτομα, ηλικίας από 25 έως και 45 χρόνων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ακόμη συνεργών τους, οι δύο εκ των οποίων κρατούνται ήδη σε καταστήματα κράτησης, ενώ ο τρίτος αναζητείται.

Οι δράστες είχαν βουτήξει χρήματα μέχρι και εισιτήρια Επισημαίνεται ότι σε δέκα περιπτώσεις οι συλληφθέντες παραβίασαν οχήματα των υπευθύνων - παθόντων, από όπου αφαίρεσαν τσάντες που περιείχαν μέρος ή και ολόκληρο το ποσό των εισπράξεων, ενώ σε μία περίπτωση προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να αφαιρέσουν τσάντα από υπεύθυνη - ταμία της επιχείρησης, με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό της.

Συγκεκριμένα η λεία τους ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 131.043 ευρώ, ενώ αφαίρεσαν και τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 300 εισιτήρια και γραφική ύλη. Στο μεταξύ, σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κλειστά κυκλώματα καταγραφής ήχου και εικόνας που κατέγραφαν δημόσιο χώρο, πλήθος συσκευών και καρτών κινητής τηλεφωνίας και μικροποσότητα χασίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...