Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Σαμαντζίδη – Μάτη

Με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Μηνά Σαμαντζίδη, συναντήθηκε χθες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης «Ενεργοί Πολίτες – Οικολογία στην Πράξη» Χρήστος Μάτης.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μάτης ενημέρωσε τον κ. Σαμαντζίδη για τις θέσεις της παράταξής του, όσον αφορά στα οικονομικά του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας με μελανά χρώματα τη διαχείριση από πλευράς δημοτικής αρχής. Επίσης, συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούν την εικόνα του κεντρικού δήμου της Θεσσαλονίκης και την κατά περίπτωση ανεπάρκεια του δημάρχου και των πολιτικών που ακολουθεί.

Δήλωση Μηνά Σαμαντζίδη

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Μηνάς Σαμαντζίδης, δήλωσε: «Ο διάλογος με αιρετούς που υπηρετούν με ευσυνειδησία και χωρίς μικροκομματικές παρωπίδες το θεσμικό τους ρόλο, είναι πάντα χρήσιμος, ακόμα κι όταν έχουν διαφορετική πολιτική ή ιδεολογική αφετηρία. Ο Χρήστος Μάτης, έχει αποδείξει ότι αποτελεί μια έντιμη φωνή εμπεριστατωμένης και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης, απέναντι σε μια αλαζονική δημοτική διοίκηση, που έχει δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από εκείνα που αφειδώς υποσχόταν ότι θα επιλύσει. Τα οικονομικά στοιχεία που παραθέτει ο κ. Μάτης, αποτελούν μια ακόμα προσθήκη στις αποδείξεις της αποτυχίας του κ. Μπουτάρη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...