Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ξάνθη: Βγήκαν φίδια σε πάρκο που έπαιζαν παιδιά - Φωτό και βίντεο!

Έξω φρενών οι κάτοικοι της περιοχής από τις πρόσφατες εικόνες στο πάρκο που βλέπετε στη φωτογραφία...

Φίδια, χόρτα, σκουπίδια, καμένες λάμπες και σκουριασμένες κούνιες συνθέτουν το σκηνικό στο πάρκο που βρίσκεται επί της οδού Θεοδώρου Δούκα στην Ξάνθη, απέναντι από τον χώρο του δημοτικού τένις. Πρόκειται για τον πρώτο χώρο αναψυχής που συναντά κανείς μπαίνοντας στην πόλη από την ανατολική της πλευρά, ο οποίος ωστόσο έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού.


Όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι της περιοχής, στο thrakitoday.com, τα χόρτα δεν κόβονται με αποτέλεσμα να έχουν θεριέψει και στην κυριολεξία να έχουν πνίξει τον χώρο του πάρκου. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες εθεάθησαν να κυκλοφορούν ακόμη και φίδια, σκορπώντας τον φόβο σε γονείς και παιδιά.

Παράλληλα, αναφέρουν πως ο Δήμος τους έχει εγκαταλείψει, ενώ χαρακτηριστικά σημειώνουν με νόημα πως «μας θυμούνται μόνο πριν τις εκλογές». Την ίδια στιγμή η περιοχή αντιμετωπίζει προβλήματα φωτισμού, με τους κατοίκους να τονίζουν πως «τους παρακαλάμε να έρθουν να μας αλλάξουν μια λάμπα».

Πρόκειται για μια περιοχή, προσφάτως ανεπτυγμένη, στην οποία πλέον διαμένει μεγάλος αριθμός παιδιών που επισκέπτονται σε καθημερινή βάση το πάρκο, με τους γονείς ωστόσο να σημειώνουν πως είναι επιτακτική η ανάγκη συντήρησης του χώρου ώστε να καταστεί ασφαλείς για τα παιδία αλλά και για τους ίδιους.

Δείτε το βίντεο του thrakitoday.com...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...