Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς: Ανοικτή λαϊκή συνέλευση

Η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς πραγματοποιεί ανοικτή λαϊκή συνέλευση στην πλατεία δημαρχείου Καλαμαριάς την Τρίτη, 16 Ιουλίου, 8μ.μ. !!! Θα ακολούθησει λαϊκό γλέντι!!!

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Έλα, να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την πάλη μας.

Κλείστε τ’ αυτιά σας στις Σειρήνες και τις τρομοκρατικές εκκλήσεις "τώρα όχι αγώνες τα κεφάλια μέσα", να βάλουμε όλοι πλάτη για την ανάπτυξη που έρχεται, για τη νέα Ελλάδα όπως λέει η κυβέρνηση. Μια ανάπτυξη που θα είναι χτισμένη πάνω στα συντρίμμια των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης της ζωής των λαϊκών στρωμάτων.

Ο σκοπός και ο στόχος των δυνάμεων του κεφαλαίου είναι να δώσουν αποφασιστικό χτύπημα στους εργαζόμενους και στο κίνημά τους.

Καμία επανάπαυση, κανένας εφησυχασμός. Η επίθεση του κεφαλαίου βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κλιμακωθεί. Από τη μια ο κόσμος των μονοπωλίων με τα στηρίγματά του και απ’ την άλλη ο κόσμος της δουλειάς με τα συνδικάτα του και τα συνθήματά του, που γράφουν με μεγάλα γράμματα ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. Δίνουμε απάντηση με οργάνωση, αγώνα, αγώνα αντεπίθεσης ως την τελική νίκη του λαού. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος.!!!!!ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗ!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...