Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων που πουλούσαν σογιέλαιο ως παρθένο ελαιόλαδο

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησε η Αστυνομία στο Παλαιοχώρι Ημαθίας επειδή επιχείρησαν να πουλήσουν σογιέλαιο αναμεμειγμένο με χρωστικές ουσίες ως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Τα άτομα, ηλικίας 40, 24, 23 και 18 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδος Ασφαλείας Παιονίας και Δοϊράνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες πιάστηκαν επί τω έργω, την ώρα δηλαδή που επιχειρούσαν να πουλήσουν 1.000 λίτρα νοθευμένου σογιέλαιου ως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο έναντι του χρηματικού ποσού των 2.500 ευρώ, τα οποία μετέφεραν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 40χρονου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, νοθεία πραγμάτων και παραβάσεις του αγορανομικού κώδικα.

Δείγματα της κατασχεθείσας ποσότητας του νοθευμένου σογιέλαιου, θα αποσταλούν στο Τμήμα Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς προκειμένου να πραγματοποιηθεί η χημική τους ανάλυση. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...