Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Καβάλα: Οι Βούλγαροι βγήκαν για ψώνια με 4.400 πλαστά ευρώ!

Τις αγορές τους με πλαστά 100 ευρώ επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν τρεις νεαροί Βούλγαροι στην Καβάλα, ωστόσο λογάριασαν χωρίς τους Αστυνομικούς, που κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Οι τρεις άνδρες, ηλικίας 21, 23 και 23 ετών, προσπάθησαν το πρωί της Πέμπτης να πραγματοποιήσουν συναλλαγή σε περίπτερο της Καβάλας χρησιμοποιώντας πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν καθώς έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Δεν το έβαλαν όμως κάτω, καθώς στη συνέχεια, πραγματοποίησαν συναλλαγή σε καφετέρια, χρησιμοποιώντας πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, λαμβάνοντας ρέστα 85 ευρώ.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 44 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.

Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών.

Σημειώνεται ότι το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ που έλαβαν οι δράστες από την παραπάνω συναλλαγή αποδόθηκε στον παθόντα, ιδιοκτήτη της καφετέριας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...