Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Βροχερά εγκαίνια προβλέπει η ΕΜΥ για τη ΔΕΘ


Υπό βροχή θα γίνουν τα εγκαίνια Διεθνούς΄Εκθεσης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την σημερινή Πρόγνωση Καιρού του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Η πρόγνωση ...λέει:·

-Σήμερα και αύριο Πέμπτη δεν αναμένεται κάτι το ιδιαίτερο.

·-Την Παρασκευή θα είναι βροχερός ο καιρός σε όλη την Κεντρική Μακεδονία ιδιαίτερα όμως η Νοτιοδυτική Κεντρική Μακεδονία (Πιερία – Ημαθία) ·

-Το Σάββατο από νωρίς τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται βροχοπτώσεις που θα κρατήσουν περίπου μέχρι τις 10.00πμ. Στη συνέχεια ύφεση μέχρι το μεσημέρι και από νωρίς το απόγευμα και μέχρι το βράδυ περιμένουμε πολύ βροχή στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και περισσότερη στο νομό του Κιλκίς.

- Την Κυριακή το πρωί θα έχουμε ύφεση και το απόγευμα ήπια φαινόμενα βροχοπτώσεων.

Σύμφωνα με την παραπάνω πρόγνωση, λέει το περιφερειακό μετεωρολογικό κέντρο " Μακεδονία", θα πρέπει οι φορείς να είναι σε ετοιμότητα αντιμετώπισης έντονων βροχοπτώσεων το Σάββατο (συνεργεία με αντλίες και μηχανήματα), αλλά και να μεριμνήσουν την Πέμπτη και την Παρασκευή για καθαρισμό ρεμάτων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα.

Παράλληλα να ενημερωθούν για τα αναμενόμενα τα εργοτάξια νεοαναγειρόμενων οικοδομών και έργων κοινής ωφελείας, προκειμένου να λάβουν προληπτικά μέτρα για την προστασία των φερτών υλικών τους, που θα μπορούσε η παράσυρσή τους να δημιουργήσει προβλήματα στις σχάρες και στα δίκτυα απορροής των ομβρίων υδάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...