Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Σπείρες ανηλίκων έκλεβαν μηχανές σε Κομοτηνή και Ορεστιάδα

Με τις κλεμμένες μηχανές τρεις ανήλικοι πήγαν σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, το διέρρηξαν και άρπαξαν 150 ευρώ, δύο notebook, ένα φορητό υπολογιστή και 20 κινητά τηλέφωνα

Πολλές φορές στο παρελθόν είχαν συλληφθεί για κλοπές τρεις πιτσιρικάδες ηλικίας 14, 15 και 16 χρόνων στην Ορεστιάδα, αλλά... μυαλό δεν έβαλαν. Έτσι, έπεσαν και πάλι στα χέρια των αστυνομικών όταν διαπιστώθηκε πως είχαν κλέψει δύο μοτοσικλέτες και είχαν διαρρήξει ένα κατάστημα!

Με τις κλεμμένες μηχανές είχαν πάει τη Δευτέρας σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών της πόλης, το είχαν διαρρήξει και είχαν αρπάξει 150 ευρώ, δύο notebook, ένα φορητό υπολογιστή και 20 κινητά τηλέφωνα! Όμως, οι άνδρες της Ασφάλειας Κομοτηνής τους εντόπισαν και βρήκαν τις μοτοσικλέτες οι οποίες αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ στο σπίτι του 15χρονου βρέθηκαν αρκετά από τα κλεμμένα είδη και ερευνάται πού βρίσκονται τα υπόλοιπα. Η «άγουρη» συμμορία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Τρεις άλλοι πιτσιρικάδες, και αυτοί ηλικίας 16, 15 και 14 χρόνων, εξακριβώθηκε ότι είχαν κλέψει τρεις μοτοσικλέτες από την πόλη της Ορεστιάδας τον Απρίλιο και το Μάιο. Μάλιστα, είχαν βγάλει τον κινητήρα μιας από αυτές και τον τοποθέτησαν στο μηχανάκι του 15χρονου, αφού πρώτα έξυσαν τον αριθμό του! Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν, αλλά οι ανήλικοι δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...