Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Κομοτηνή: Μαστροπός έπεσε στην παγίδα αστυνομικού

Προωθούσε γυναίκες από την πατρίδα του στην πορνεία. Μόλις παρέλαβε το προσημειωμένο ποσό οι συνάδελφοι του «πελάτη» τον συνέλαβαν

 Αντί για χρήματα στις τσέπες βρέθηκε με... χειροπέδες στα χέρια ένας 52χρονος αλλοδαπός, που έπεσε στην κλασική παγίδα ενός αστυνομικού της Ασφάλειας και του έκλεισε «ροζ» ραντεβού με μια ομοεθνή του την οποία εξέδιδε έναντι 100 ευρώ στην Κομοτηνή.

         Οι πληροφορίες ότι ο Βούλγαρος προωθεί στην πορνεία γυναίκες από την πατρίδα του, οδήγησε στα ίχνη του τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ένας από αυτούς  ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του. Συμφώνησαν στο ποσό και έκλεισαν ραντεβού για να συναντηθεί με την 43χρονη ομοεθνή του, αλλά μόλις παρέλαβε το προσημειωμένο ποσό οι συνάδελφοι του «πελάτη» τον συνέλαβαν.

          Τα χρήματα που παρέλαβε από τον αστυνομικό κατασχέθηκαν μαζί με το κινητό και ο 52χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενος για μαστροπεία, ενώ σε βάρος της 43χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...