Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Δράμα: Πέρασε σαμπουάν με άρωμα... κάνναβης στα κρατητήρια!

Η επισκέπτρια συνελήφθη και, μαζί με τον 32χρονο κρατούμενο, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών σε κατάστημα κράτησης

Το ποινικό παρελθόν μιας 47χρονης γυναίκας που εμφανίστηκε ως επισκέπτρια στο  αστυνομικό τμήμα Δράμας, έκανε τους αστυνομικούς να είναι διπλά προσεκτικοί και να ελέγξουν εξονυχιστικά τα πράγμα που θα παρέδιδε στον κρατούμενο εξάδελφό της. Έτσι διαπίστωσαν ότι το σαμπουάν που του είχε φέρει είχε άρωμα... κάνναβης!

      Στο σάκο που κρατούσε η 47χρονη σεσημασμένη για κλοπές Ελληνίδα, υπήρχαν ρούχα και μια συσκευασία με σαμπουάν τα οποία προσπάθησε να εισάγει στα κρατητήρια του τμήματος για τον 32χρονο κρατούμενο συγγενή της. Όμως, μέσα στη φιάλη με το σαμπουάν βρέθηκαν κρυμμένες δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 2,9 γραμμαρίων!

      Η επισκέπτρια συνελήφθη και, μαζί με τον 32χρονο κρατούμενο, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών σε κατάστημα κράτησης, ενώ οι δυο συσκευασίες με το χασίς κατασχέθηκαν και εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...