Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Χορηγός της 75ης ΔΕΘ η WIND

Ισχυρή και φέτος η παρουσία της WIND στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ως χορηγός των μουσικών εκδηλώσεων DISC FESTIVAL.

Η WIND θα βρίσκεται στο DISC FESTIVAL για 3η συνεχή χρονιά, παρουσιάζοντας δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες. Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 14/9 με τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα και Μύρωνα Στρατή, θα συνεχίσει στις 15/9 με τη Γλυκερία, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Λιανό, στις 16/9 θα παρουσιάσει την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Δήμο Αναστασιάδη, στις 17/9 τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα και θα κορυφωθεί στις 18/9 με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Για 5η συνεχόμενη χρονιά στηρίζουμε με τη χορηγία μας την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πιστεύοντας ότι αποτελεί όχημα για την ανάδειξη του δυναμισμού των ελληνικών επιχειρήσεων, ενός δυναμισμού που την εποχή που διανύουμε καθίσταται σημαντικότερος από ποτέ» δήλωσε ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WΙND, τονίζοντας παράλληλα ότι «η WIND Ελλάς, ως ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός φορέας κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και internet, αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη χώρα μας με σημαντικά μεγέθη επενδύσεων. Ειδικά στη Β. Ελλάδα,, η εταιρεία έχει ισχυρότατη παρουσία με περισσότερα από 100 σημεία πώλησης, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και Τεχνικό Κέντρο, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...