Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ικανοποίηση Γ. Μπουτάρη για τη στήριξη από το ΠΑΣΟΚ

Τιμητική για την παράταξή του αλλά και για τον ίδιο προσωπικά χαρακτήρισε πριν από λίγο, με δήλωσή του, ο Γιάννης Μπουτάρης, την απόφαση του ΠΑΣΟΚ να τον στηρίξει, στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, για το δήμο Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη:

"Θα ήθελα να τονίσω ότι αποτελεί μεγάλη τιμή κι ευθύνη για την αδέσμευτη δημοτική μας παράταξη και για μένα προσωπικά η απόφαση του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του Γιώργου Παπανδρέου να μας στηρίξει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Με την απόφαση αυτή δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για να διαμορφωθεί ένα ευρύ, πολύχρωμο, πλειοψηφικό ρεύμα από τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης. Καλούμε όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις να συμπορευθούμε και να βάλουμε τέλος στο καθεστώς που καταδυναστεύει την πόλη τα τελευταία 25 χρόνια. Στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας μέσα στις δύσκολες σημερινές συνθήκες δεν περισσεύει κανείς.

Δεν γυρίζουμε απλώς σελίδα, ανοίγουμε καινούργιο βιβλίο. Στις 7 Νοεμβρίου μπαίνουμε πια όλες και όλοι μαζί σε μία νέα εποχή για τη Θεσσαλονίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...