Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Είχαν καταδικαστεί αλλά κυκλοφορούσαν ελεύθεροι - 12 συλλήψεις

Στη σύλληψη συνολικά δώδεκα ατόμων για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις, προχώρησαν άντρες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς και Χαλκιδικής, το τελευταίο 24ωρο.


Αναλυτικά, αργά χθες το βράδυ συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του 1ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για ληστεία, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πιάστηκε 34χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούν δύο αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι χρόνων, ποινή φυλάκισης τριών χρόνων και χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.


Επίσης, κατά το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συνελήφθησαν από διάφορες υπηρεσίες δύο επιπλέον άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Στο μεταξύ, στα χέρια αστυνομικών έπεσαν το τελευταίο 24ωρο στην Ημαθία τέσσερα άτομα, εκ των οποίων δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, μία Ελληνίδα στο νομό Κιλκίς και ένας υπήκοος Αλβανίας στο νομό Χαλκιδικής, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Επιπλέον, στους νομούς Πιερίας και Πέλλας, συνελήφθησαν δύο άτομα που διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί άμεσα η διαδικασία διοικητικής απέλασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...