Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Πέντε συλλήψεις για παράνομα παίγνια στην Κατερίνη

Η 33χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος δε συνελήφθη και αναζητείται

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας Έλληνας ηλικίας 32 ετών, υπεύθυνος καφετέριας και τέσσερα άτομα εκ των οποίων τρεις Έλληνες ηλικίας 29, 32 και 39 ετών και ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 26 ετών, πελάτες του καταστήματος , για παράνομο «τζόγο».


Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου καταστήματος, ιδιοκτησίας 33χρονης Ελληνίδας, κατελήφθη ο 32χρονος προσωρινά υπεύθυνος να έχει επιτρέψει εντός του καταστήματος στους τέσσερις συλληφθέντες πελάτες - παίχτες , την διενέργεια του τυχερού παιγνίου «Θανάσης» με χρήματα .

Κατά τον έλεγχο του καταστήματος και των συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά κατασχέθηκαν:
-104 τραπουλόχαρτα,
-172 μάρκες πονταρίσματος διαφόρων χρωμάτων αντιστοιχούσες σε διάφορα χρηματικά ποσά και
το χρηματικό ποσό των 2.490 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 32χρονος υπεύθυνος του καταστήματος στερούνταν πιστοποιητικού υγείας, ενώ ο 26χρονος υπήκοος Αλβανίας παρέμενε παράνομα στην ελληνική επικράτεια.

Η 33χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος δε συνελήφθη και αναζητείται. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...