Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Ελεύθερος αφέθηκε ο Γ. Ραπτόπουλος της Express Service

Ελεύθερος αφέθηκε ο 70χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Ραπτόπουλος, ο οποίος συνελήφθη για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών, το συνολικό ύψος των οποίων προσεγγίζει τις 809.000 ευρώ. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, στο οποίο παραπέμφθηκε να δικαστεί, ανέβαλε την υπόθεση για τις 27 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. το χρέος αφορά ασφαλιστικές εισφορές προς το ΙΚΑ και το ΤΑΠΙΤ για χρονικά διαστήματα του 2011 και του 2013.


Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παροχής οδικής και ιατρικής βοήθειας «Εξπρές Σέρβις» κατά τον τελευταίο χρόνο συνελήφθη ουκ ολίγες φορές, κατά περίπτωση, για χρέη προς το δημόσιο, για μη απόδοση ΦΠΑ και -όπως τώρα- για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.

Ο ίδιος επικαλείται πρόσφατη δικαστική απόφαση που επιδίκασε στην εταιρεία του το ποσό των 2,9 δισ. ευρώ για παραβίαση αμετάκλητων δικαστικών αποφάσεων περί αθέμιτου ανταγωνισμού ανταγωνίστριας εταιρείας από τον κλάδο της οδικής βοήθειας, τονίζοντας ότι όταν αυτή εκτελεστεί προτίθεται να καλύψει τις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...