Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Αποθήκη με λαθραία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Κύκλωμα λαθρεμπορίας τσιγάρων εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθησαν τέσσερις ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, που κατηγορούνται ως μέλη του κυκλώματος. Ανάμεσά τους είναι μία 52χρονη κι ένας 57χρονος που φέρονται ως «διευθύνοντες» της οργάνωσης.


Όπως έγινε γνωστό, ύστερα από επιχείρηση αστυνομικών της διεύθυνσης αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκαν σε αποθήκη στο κέντρο της πόλης, συνολικά 2.511 πακέτα τσιγάρα, που είχαν εισαχθεί παράνομα στη χώρα μας. Λίγο αργότερα ακολούθησε νέα έρευνα, αυτήν την φορά στο σπίτι ενός εκ των φερόμενων ως ιθυνόντων της οργάνωσης, στην περιοχή Ανθούπολη Θεσσαλονίκης, απ' όπου κατασχέθηκε το ποσό των 21.000 ευρώ, που εκτιμάται ότι προέρχεται από την παράνομη δραστηριότητα της οργάνωσης. Στο ίδιο σημείο βρέθηκαν άλλα 59 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, για λαθρεμπόριο τσιγάρων συνελήφθη μία 43χρονη, υπήκοος Βουλγαρίας, στην Ευκαρπία Κιλκίς. Πάνω της βρέθηκαν 92 πακέτα τσιγάρα, τα οποία κατείχε παράνομα. Και αυτήν θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...