Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει τρόφιμα

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων αγάπης και προσφοράς που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.


Με μελωδίες από τη Ρωσία, εικαστικά έργα και γεύσεις από τον αραβικό κόσμο και αφηγήσεις μαθητών και μαθητριών από τους Αγίους Σαράντα, το "Πολύδρομο" αποχαιρετά αύριο, Σάββατο, στις 7 το βράδυ, το 2013, συντροφιά με τις τέχνες και γλώσσες του κόσμου.


Το "Πολύδρομο" αποτελείται από μια διαπανεπιστημιακή ομάδα, με ειδικό ενδιαφέρον για τα ζητήματα της επαφής των γλωσσών και της διγλωσσίας, καθώς και γονείς και άλλους πολίτες που ενδιαφέρονται για τις ευρύτερες διαστάσεις της διγλωσσίας και του πολυπολιτισμού στην εκπαίδευση και την κοινωνία.

Η εκδήλωση, που θα είναι η τελευταία πολυγλωσσική για το τρέχον έτος, θα πραγματοποιηθεί στο ΠΟΛΥ.ΣΤ.ΕΚ.Ι. στην οδό Ιουστιανιανού 3, στη Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου, αύριο, ο Δήμος Θεσσαλονίκης συγκεντρώνει τρόφιμα στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας για την ενίσχυση των κοινωνικών δράσεων που στηρίζουν άπορες οικογένειες, συμμετέχοντας έτσι στη δράση "Νοιάζομαι- Μοιράζομαι".

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρώνονται από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα πρέπει να είναι σε τυποποιημένη μορφή (όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη, κονσέρβες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...