Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Να ανοίγουν περισσότερες Κυριακές τα καταστήματα ζητεί ο αντιπεριφερειάρχης

Περισσότερες Κυριακές το χρόνο ζητεί να μένουν τα καταστήματα ανοιχτά από το υπουργείο Ανάπτυξης ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής.


Ειδικότερα με επιστολή στον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, ζητά να αναθεωρήσει (το υπουργείο) την απόφαση που έχει, ήδη, λάβει η Μητροπολιτική Επιτροπή για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε το Σώμα για τα πολύ ικανοποιητικά, ελπιδοφόρα, ενθαρρυντικά και εντυπωσιακά - όπως τα χαρακτήρισε - αποτελέσματα της λειτουργίας των καταστημάτων τις τελευταίες τρεις Κυριακές (από το Νοέμβριο μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου).

Σύμφωνα με απόφαση που είχε λάβει προ δύο μηνών η Μητροπολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης, τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη θα είναι ανοικτά για το 2014 τρεις επιπλέον Κυριακές από τις επτά που προβλέπει ο νόμος (τις 2 Κυριακές της ΔΕΘ μόνο στα όρια του δήμου Θεσσαλονίκης και την τελευταία Κυριακή του έτους για τα καταστήματα έως 250 τμ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...