Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Γέμισε μουσικές, χρώματα και κόσμο το κέντρο της Θεσσαλονίκης [Photos]

Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα κυριαρχεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα όλο και περισσότερος κόσμος να... το επισκεφτεί, είτε για να κάνει τα ψώνια του είτε για να κάνει απλώς μία βόλτα στην γιορταστική αγορά.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων με ρούχα και παπούτσια σε Τσιμισκή, Μητροπόλεως και Αριστοτέλους δηλώνουν ικανοποιημένοι από την κίνηση και από τις αγορές των καταναλωτών. Φαίνεται πως για μια ακόμη χρονιά, τα ρούχα και τα παπούτσια αποτελούν τα βασικά δώρα που προτιμούν οι καταναλωτές, ενώ σε δεύτερη μοίρα έρχονται τα διακοσμητικά. 


Καθώς τα μεγάλα καταστήματα σήμερα παρέμειναν κλειστά, δόθηκε η ευκαιρία στα μικρότερα να δουλέψουν και να πουλήσουν τα εμπορεύματά τους. Ωστόσο, πέρα από τα σημεία που προαναφέρθηκαν, σε άλλους πιο μικρούς δρόμους, όπως επίσης και στην Εγνατία, οι απόψεις των καταστηματαρχών διίστανται, καθώς μερικοί υποστηρίζουν πως η αγορά τονώθηκε, ενώ κάποιοι άλλοι πως όχι.

Πέρα όμως από τα ψώνια, πολλοί Θεσσαλονικείς κατέβηκαν για να κάνουν την βόλτα τους στο κέντρο και να απολαύσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα. Στολίδια, παιχνίδια, ζογκλέρ, μουσικές από μπάντες και πλήθος κόσμου συμπληρώνουν το χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Τα καφέ και τα εστιατόρια της πόλης ασφυκτιούν, ενώ κάποιοι το ρίχνουν στο χορό στη μέση του δρόμου!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...