Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Πτολεμαϊδα: Μετά το διαρρήκτη έπιασαν τους κλεπταποδόχους!

Έλληνας διαρρήκτης είχε συλληφθεί προ ημερών - Εντοπίστηκαν τρεις κλεπταποδόχοι που αγόραζαν κλοπιμαία από αυτόν

Άλλες τρεις διαρρήξεις σε σπίτια στην Πτολεμαΐδα έφερε στο φως η έρευνα για τη δράση του 52χρονου που συνελήφθη λίγο μετά την κλοπή κοσμημάτων αξίας 15.000 ευρώ από την κατοικία μιας 63χρονης. Ταυτόχρονα, εντοπίστηκαν τρεις κλεπταποδόχοι που αγόραζαν κλοπιμαία από αυτόν.

Ο Έλληνας διαρρήκτης είχε συλληφθεί στις 21 Δεκεμβρίου από άνδρες της Ασφαλείας, αλλά στην κατοχή του βρέθηκε μόνο ένα κλεμμένο κόσμημα, που αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Στο σπίτι του, είχαν κατασχεθεί 480 ευρώ, ένα αεροβόλο πιστόλι, 670 μεταλλικές βολίδες και τέσσερις αμπούλες πεπιεσμένου αέρα μαζί με επτά ναρκωτικά χάπια και πλήθος κοσμημάτων, αξίας 16.800 ευρώ των οποίων η προέλευση ερευνήθηκε.

Έτσι αποκαλύφθηκε από πού τα είχε κλέψει και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος είχε πουλήσει αρκετά κλοπιμαία σε ένα κατάστημα με ασημικά στη Σκύδρα. Ο 29χρονος ιδιοκτήτης συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία με την ίδια κατηγορία στην 31χρονη συνιδιοκτήτρια και σε έναν 35χρονο από τη Σκύδρα, που επίσης είχε αγοράσει κλεμμένα κοσμήματα από το δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...