Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Δωρεάν σεμινάρια εκμάθησης ξένων γλωσσών στη Θεσσαλονίκη

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν αν υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής από την Πέμπτη 2 και έως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου


Δωρεάν σεμινάρια εκμάθησης ξένων γλωσσών διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), ανταποκρινόμενος στην αυξημένη ζήτηση των δημοτών για συμμετοχή σε σχετικά προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης. 


Από την Πέμπτη 2 και έως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής, ενώ τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του ίδιου μήνα.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια Αγγλικής, Ρωσικής και Τουρκικής Επαγγελματικής Ορολογίας, διάρκειας 80 ωρών, τα οποία απευθύνονται σε αυτοαπασχολούμενους, εργοδότες, εργαζόμενους καθώς και σε συμβοηθούντα μέλη μικρών ή και πολύ μικρών επιχειρήσεων. Στόχος των σεμιναρίων, που θα λάβουν χώρα στα κέντρα δια βίου μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, είναι η επιμόρφωση των συμμετεχόντων για παροχή πιο ευέλικτων και βελτιωμένων υπηρεσιών.

 «Η διοργάνωση αυτών των σεμιναρίων σε συνεργασία με την ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ αποτελεί άλλη μια προσπάθεια για τη στήριξη των επαγγελματιών του Δήμου μας», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Σχολικής Μέριμνας και Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Καρούμπης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο παράρτημα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στην Κωλέττη 24, 54627, Θεσσαλονίκη, στα τηλέφωνα 2310545967, 2310500581 καθώς και στην ιστοσελίδα www.imegsevee.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...