Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Με κομμένο ρεύμα 7 μήνες η οικογένεια που κινδύνευσε από φωτιά στο Κορδελιό

Επτά μήνες είχε κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στην οικογένεια στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης που κινδύνεψε λόγω πυρκαγιάς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. 


Η διακοπή του ρεύματος έγινε μετά από αίτηση του ιδιοκτήτη, καθώς η οικογένεια δεν πλήρωνε το ενοίκιο. Το ρολόι δεν ανήκε στην οικογένεια. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ερευνά η φωτιά να προκλήθηκε από κεριά.


Στο διαμέρισμα διέμεναν ένα ζευγάρι μαζί με το πεντάχρονο παιδί τους και τη γιαγιά του. Όλοι τους διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.Το ζευγάρι ήταν άνεργο εδώ και χρόνια.

Η ΔΕΗ για το περιστατικό στο Κορδελιό 

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το σημερινό περιστατικό στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε την ανακοινωση:

"Σχετικά με σημερινές αναφορές ΜΜΕ, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι στην περιοχή του Κορδελιού της Θεσσαλονίκης, το οποίο δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα, από τη ΔΕΗ διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Η συμβεβλημένη με τη ΔΕΗ πελάτης και ιδιοκτήτρια της κατοικίας ζήτησε – όπως έχει το δικαίωμα – τη λύση της σύμβασης προμήθειας ρεύματος και συνακόλουθα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης από την αρμόδια υπηρεσία, η οποία και πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαΐου 2012 – δηλαδή πριν από ενάμιση και πλέον χρόνο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...