Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Εισβολή τοξικομανών στο νοσοκομείο της Ξάνθης Εγκλώβισαν προσωπικό

Ξάνθη — Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, oι δύο τοξικομανείς εισέβαλαν μέσα στο ιατρείο και προφασιζόμενοι πως είχαν χάσει τη συνταγή τους, ζήτησαν να τους χορηγηθούν χάπια.


Όταν το ιατρικό προσωπικό αρνήθηκε να τους τα χορηγήσει, εξηγώντας πως θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού, να εξεταστούν και μετά τους χορηγηθεί η όποια αγωγή - ελλείψει πάντα τόσο βιβλιαρίου όσο και κάποια αντίστοιχης ιατρικής συνταγής - οι δύο άνδρες άρχισαν να φωνάζουν και να απειλούν το ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον χώρο.


Στη συνέχεια βγήκαν έξω και εγκλώβισαν το προσωπικό μέσα στα ιατρεία, τοποθετώντας στην είσοδο μια καρέκλα και συνεχίζοντας να φωνάζουν, να βρίζουν και να απειλούν.Όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον χώρο κοιτούσε έντρομος τους δύο τοξικομανείς ενώ οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν ώστε να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Στο σημείο κλήθηκε και κατέφτασε και η Αστυνομία, ωστόσο οι δύο άνδρες είχαν αποχωρήσει.Αξίζει να σημειωθεί πως το Νοσοκομείο Ξάνθης, πλην των άλλων, αντιμετωπίζει πρόβλημα και με τη φύλαξή του, ελλείψει υπαλλήλων security.

Ο κόσμος που βρισκόταν στον χώρο του συμβάντος όπως ήταν φυσικό αναστατώθηκε έντονα, τόσο από την ένταση που είχε δημιουργηθεί στην ατμόσφαιρα όσο φυσικά και υπό τον φόβο του ότι μπορούσε η κατάσταση να "εκτροχιαστεί" πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...