Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ξάνθη: Άνοιξε η γη να τους… καταπιεί!

Εκτός λειτουργίας τέθηκε η οδός Βασ. Κωνσταντίνου στην πόλη της Ξάνθης το πρωί του Σαββάτου, όταν σχηματίστηκε από το πουθενά μια τεράστια λακκούβα βουλιάζοντας ένα σταθμευμένο φορτηγάκι.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 7.00 το πρωί του Σαββάτο φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο δίπλα στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης (επί της Βασ. Κωνσταντίνου) εγκλωβίστηκε σε μια τεράστια λακκούβα που σχηματίστηκε ακριβώς κάτω από τη δεξιά μπροστινή του ρόδα, από τρύπα που άνοιξε ξαφνικά στον δρόμο. Νερά άρχισαν να αναβλύζουν από την τρύπα με τους περαστικούς να βλέπουν το φορτηγάκι να βουλιάζει μέσα στον δρόμο.

Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους κεντρικούς σωλήνες του δικτύου ύδρευσης του δήμου Ξάνθης έσπασε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κούφωμα κάτω από το κομμάτι του δρόμου. Όταν μάλιστα το φορτηγάκι στάθμευσε στο εν λόγω σημείο, αυτό άρχισε να υποχωρεί δημιουργώντας μια τεράστια λακκούβα στο κέντρο της πόλης.

Οι υπηρεσίες του δήμου έσπευσαν στο σημείο επιχειρώντας να περιορίσουν τη διαρροή των νερών και παράλληλα να επιδιορθώσουν τη βλάβη ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης. thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...