Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Κοζάνη: Συλλήψεις για ναρκωτικά και παράνομο οπλισμό

Έτοιμος για συμπλοκή με κάθε δυνατό τρόπο ήταν ένας νεαρός Αλβανός που διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς οπλισμένος μέχρι τα δόντια! Ωστόσο, δεν πρόλαβε να αντισταθεί όταν εγκλωβίστηκε σε χωριό της Κοζάνης μαζί με έναν ομοεθνή του που βρισκόταν παράνομα στην ελληνική επικράτεια.


Στην κατοχή του 21χρονου κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 820 γραμμαρίων, ένα αεροβόλο περίστροφο, μία σιδερογροθιά και ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι με μήκος λάμας 30 εκατοστών ενώ και ο συνομήλικος συνεργός του, σε βάρος του οποίου θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής απέλασης, είχε μαζί του 30 γραμμάρια κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Με λεωφορεία του ΚΤΕΛ διακινούσαν ναρκωτικά ένας 22χρονος Αλβανός και ένας 19χρονος Έλληνας που συνελήφθησαν στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Αιγίου. Στην κατοχή του 19χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 108 γραμμαρίων, ένα κινητό, 160 ευρώ και ένα εισιτήριο με αναχώρηση την ίδια ημέρα και προορισμό την Αθήνα, ενώ στο σπίτι του βρήκαν μια ακόμα συσκευασία κάνναβης βάρους 200 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και τρία φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών. Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αιγίου για  διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Δεν βρήκαν μόνο ναρκωτικά οι άνδρες της Ασφαλείας όταν έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός 44χρονου υπόπτου για διακίνηση στα Γιαννιτσά Πέλλας, αλλά και 269 φυσίγγια και 19 κάλυκες κρότου- αερίου των 9 mm! Ο δράστης, που είχε στην κατοχή του δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,9 γραμμαρίων, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...