Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αλεξανδρούπολη: Πωλούσε «πακέτο» το χασίς με το λαθραίο καπνό!

Το είχε... δίπορτο ο 43χρονος κτηνοτρόφος που είχε επεκτείνει τις δραστηριότητές του και πέρα από την εκτροφή ζώων στην Αλεξανδρούπολη. Αποσκοπώντας σε μεγάλα κέρδη, διακινούσε ταυτόχρονα ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και συσκευασίες με λαθραία καπνό.


Όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του υπόπτου, ανακάλυψαν διάφορες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά τρία κιλά και 45 γραμμάρια καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, αλλά και άλλη μια που περιείχε 470 γραμμάρια κάνναβης καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας. Έτσι, του έβαλαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, κατηγορούμενο για κατοχή ναρκωτικών και λαθρεμπόριο καπνού.

Όπου κι αν βρισκόταν, έκρυβε συσκευασίες με χασίς ένας 45χρονος ο οποίος συνελήφθη σε οικισμό της Αλεξανδρούπολης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών! Οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 46,7 γραμμαρίων και μια συσκευασία με κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό βάρους 2,2 γραμμαρίων βρέθηκαν συνολικά στην αγροικία, το κατάστημα και το σπίτι του κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...