Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Κιλκίς: «Σήκωσαν» με γερανό μηχανήματα βάρους εννέα τόνων

Το μόνο που κατάφεραν οι δράστες της κλοπής- «μαμούθ» ήταν να συλληφθούν και να κατασχεθεί το βαρύ όχημά τους


Με ένα τεράστιο γερανοφόρο φορτηγό πήγαν στο περιφραγμένο οικόπεδο ενός 74χρονου στη Γουμένισσα του Κιλκίς, για να «σηκώσουν» μηχανήματα και εξαρτήματα συνολικού βάρους εννέα τόνων και αξίας 20.000 ευρώ! Όμως, το μόνο που κατάφεραν οι δράστες της κλοπής- «μαμούθ» ήταν να συλληφθούν και να κατασχεθεί το βαρύ όχημά τους!


Το γερανοφόρο εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Κουφαλίων Θεσσαλονίκης που ειδοποίησαν τους συναδέλφους τους του τμήματος Γουμένισσας και της Ασφαλείας Παιονίας.

Πρώτα συνελήφθησαν οι δυο επιβάτες ηλικίας 37 και 39 χρόνων και στη συνέχεια ο 67χρονος συνεργός τους. Μαζί είχαν αρπάξει από το οικόπεδο μια μπετονιέρα, οκτώ άξονες «φαγάνας» και δυο μηχανές, που αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

*** Κλεμμένες από την καφετέρια ενός 61χρονου ήταν οι ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα εργαλεία που βρέθηκαν στο σπίτι ενός 36χρονου Αλβανού στην Πατρίδα Ημαθίας. Η κλοπή είχε γίνει στις 31 Μαΐου, αλλά εξιχνιάστηκε τώρα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Βέροιας. Σε βάρος του δράστη που βρίσκεται παράνομα στη χώρα σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...