Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις την Παρασκευή στο κέντρο

Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων θα υπάρξουν την ερχόμενη Παρασκευή, λόγω των εκδηλώσεων μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, από τη δολοφονία του οποίου συμπληρώνονται πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, από τις 10 το πρωί θα υπάρξουν ρυθμίσεις (διακοπές-εκτροπές) της κυκλοφορίας στους δρόμους: Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία ΧΑΝΘ, Καρόλου Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.


Επιπλέον από τις 5 τα ξημερώματα δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων στους εξής δρόμους: Εθν. Αμύνης (από Αγ. Δημητρίου μέχρι πλατεία Λευκού Πύργου), Αγ. Δημητρίου (από Εθν. Αμύνης μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Φ. Δραγούμη), Γ΄ Σεπτεμβρίου (από οδό Αγ. Δημητρίου μέχρι Γρ. Λαμπράκη), Αρμενοπούλου (από Δημ. Γούναρη μέχρι Εθν. Αμύνης), Βασ. Ηρακλείου (από πλατεία Αριστοτέλους μέχρι Καρόλου Ντηλ), Καρόλου Ντηλ (από Τσιμισκή μέχρι Βασ. Ηρακλείου), Γρ. Λαμπράκη (από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Κ. Καραμανλή (από Γ. Σεπτεμβρίου μέχρι Καυτατζόγλου) καθώς και όπου αλλού απαιτηθεί. Η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Αγγελάκη θα απαγορεύεται από το απόγευμα (5 μ.μ.) της προηγούμενης μέρας.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Τροχαίας, σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...