Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ακόμη ένα αυτοσχέδιο καζίνο στην Κατερίνη

Eίχε μέσα 32 υπολογιστές με το παράνομο παιχνίδι οι οποίοι συνδέονταν με έναν κεντρικό server


Ούτε το... Λας Βέγκας δεν έχει τόσους «ναούς» του τζόγου όσους διαθέτει η... Κατερίνη όπου από το καλοκαίρι ξεπηδούν σαν μανιτάρια τα Ίντερνετ καφέ που προσφέρουν τη δυνατότητα στους θαμώνες τους να... χάσουν τα χρήματά τους παίζοντας το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια»!


Άλλο ένα, που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, είχε μέσα 32 υπολογιστές με το παράνομο παιχνίδι οι οποίοι συνδέονταν με έναν κεντρικό server. Ο 37χρονος υπεύθυνος του καταστήματος προσπάθησε να παρεμποδίσει τον έλεγχο μετατρέποντας σε «αθώα» τα παιχνίδια που εμφανίζονταν στις οθόνες με την χρήση του πληκτρολογίου του server, αλλά δεν πρόλαβε.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και κατάσχεσαν την κεντρική μονάδα με τα παρελκόμενά της. Μέσα στο κατάστημα βρίσκονταν και πέντε θαμώνες οι οποίοι ποντάριζαν στα παράνομα παιχνίδια. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών, ενώ ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν βρισκόταν εκεί κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...