Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ροδόπη: Τους έκοψε η ΔΕΗ το ρεύμα και χτύπησαν την υπάλληλο στο ταμείο

Ο σύζυγος έσπασε την οθόνη του υπολογιστή της υπαλλήλου, ενώ η 62χρονη σύζυγός του απείλησε έναν άλλον υπάλληλο του καταστήματος


Ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε στο κεντρικό κατάστημα της Δ.Ε.Η. Κομοτηνής, όταν ένα ζευγάρι από χωριό της περιοχής πήγε να ζητήσει εξηγήσεις για τη διακοπή της σύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι τους! Όσα άκουσαν δεν τους ικανοποίησαν και ξέσπασαν στην υπάλληλο!


Ο 65χρονος χτύπησε την άτυχη απρόκλητα στο πρόσωπο, την οποία εξύβριζε απειλώντας θεούς και δαίμονες και έκανε θρύψαλα την οθόνη του υπολογιστή της, ενώ ταυτόχρονα η 62χρονη σύζυγός του απείλησε έναν υπάλληλο του καταστήματος που τόλμησε να παρέμβει για να τη σώσει από τα χέρια τους!

Για καλή τύχη των υπαλλήλων, κάποιος από τους υπόλοιπους συναλλασσόμενους ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι έφτασαν αμέσως και συνέλαβαν το ζευγάρι. Και οι δυο ταραξίες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με κατηγορίες για διακεκριμένη φθορά, απρόκλητη σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απειλή και εξύβριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...