Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Σήμερα ανοίγει η αυλαία των Village στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Ανοιχτές για το κοινό θα είναι από τις 12 Δεκεμβρίου οι τέσσερις αίθουσες στις Αποθήκες 1 και Δ στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, καθώς η Village ανέλαβε τη διαχείριση και την εκμετάλλευσή τους για τα επόμενα τρία χρόνια, ύστερα από ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όραμα της Village είναι να συνεισφέρει στη συνολική αναβάθμιση του χώρου και στην παροχή επιλογών διασκέδασης στο κοινό ώστε να αξιοποιηθεί η περιοχή που αποτελεί αγαπημένο μέρος επίσκεψης στην πόλη.


«Η καρδιά της παγκόσμιας κινηματογραφικής παραγωγής θα χτυπάει πλέον όλο το χρόνο στους χώρους όπου φιλοξενείται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, αξιοποιώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την υποδομή που υπάρχει και μέχρι σήμερα έμενε ανεκμετάλλευτη το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου», σημειώνει η εταιρεία.

«Η επένδυση, παρ’ όλο που γίνεται σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία, συμπληρώνει την παρουσία της Village στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει νέες θέσεις εργασίας και θα γίνει αφορμή για περαιτέρω επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή», προσθέτει η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι οι αίθουσες θα παραχωρούνται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Ντοκιμαντέρ για την απρόσκοπτη διεξαγωγή τους κάθε χρόνο.
Η έναρξη της κινηματογραφικής σεζόν στο Λιμάνι θα γίνει με την υπερπαραγωγή «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή» του Πήτερ Τζάκσον και την ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Μικρά Αγγλία», ενώ θα συνεχιστεί με ελληνικές και ξένες παραγωγές όπως «Πέμπτη & 12» του Θανάση Τσαλταμπάση, «Mandela», «August: Osage County», «American Hustle» και άλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...