Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: 15 συλλήψεις φυγόποινων και καταζητούμενων μέσα σε μια μέρα!

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά δεκαπέντε 15 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν μια 50χρονη Ελληνίδα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 ετών, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Ναρκωτικών». Επίσης, σε βάρος της εκκρεμεί απαγόρευση εξόδου από τη Χώρα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς συνέλαβαν 49χρονη, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 16 μηνών, για παραβάσεις που αφορούν στη φορολογική νομοθεσία.

Επίσης, συνελήφθη 32χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματική ποινή για παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεαπόλεως συνέλαβαν 36χρονο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε σχετικό ένταλμα για παραβίαση περιοριστικών όρων.

Επίσης, από τις Διευθύνεις Αστυνομίας, Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης της Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν επιπλέον 11 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...