Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΔΟΕ: Κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας για τo Β' Σύλλογο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»

"Ανταρτοπόλεμος" για την "αξιολόγηση", αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Στην ανακοίνωσή της η διδασκαλική ομοσπονδία Ελλάδας, αναφέρει: "Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. υλοποιώντας την απόφασή του για αποτροπή πραγματοποίησης δράσεων που αφορούν τη διαδικασία της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας αλλά και τη γενικευμένη εφαρμογή της «αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου» όπως αυτή προωθείται με αυταρχικό και αντιεκπαιδευτικό τρόπο, με διωκτικό χαρακτήρα και στοχοποίηση του Έλληνα εκπαιδευτικού, από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας

Κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας για την Τρίτη 26/11/2013


από ώρα 11:00π.μ. έως 2:00 μ.μ.

προκειμένου οι συνάδελφοι του Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος όπου πραγματοποιείται συγκέντρωση - σεμινάριο διευθυντών σχολικών μονάδων  για την αυτοαξιολόγηση, να καλυφθούν για τη μη συμμετοχή τους στο σεμινάριο και να συμμετέχουν στην  παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνει  ο  Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Μέγας Αλέξανδρος».

                Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θα παρεμβαίνει με ανάλογο τρόπο σε κάθε προσπάθεια εφαρμογής αντιλαϊκών και αντιεκπαιδευτικών μέτρων και καλούμε τους Συλλόγους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώνουν άμεσα το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...