Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

50χρονη διακινούσε ηρωίνη στην Καβάλα

Η 50χρονη που έκανε το «βαποράκι» εντοπίστηκε με τα χρήματα πάνω της και συνελήφθη, ενώ στο σπίτι της κατασχέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 28,4 γραμμαρίων


Μια γυναίκα ηλικίας 50 χρόνων ήταν το «βαποράκι» που είχε αναλάβει να διακινεί ποσότητες ηρωίνης στους τοξικομανείς της Καβάλας, ακολουθώντας εντολές από έναν 55χρονο ο οποίος την προμήθευε με τα ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους όταν συνέλαβαν έναν 48χρονο που είχε μόλις αγοράσει 2,6 γραμμάρια ηρωίνης αντί 110 ευρώ.


Η 50χρονη εντοπίστηκε με τα χρήματα πάνω της και συνελήφθη, ενώ στο σπίτι της κατασχέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 28,4 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, οι άνδρες της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες και στον προμηθευτή των ναρκωτικών. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν άλλα 4,4 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 24,9 γραμμαρίων, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,5 γραμμαρίων, έντεκα ναρκωτικά χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 2.100 ευρώ. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...