Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Θράκη: Στη φυλακή για αποπλάνηση ανηλίκων - Θύματα 7χρονο και 13χρονο παιδί!

Δυο πρόσφατες υποθέσεις αποπλάνησης ανηλίκων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σε Ξάνθη και Κομοτηνή, προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό.


Πρόκειται για μια αποπλάνηση ενός 7χρονου παιδιού από έναν 23χρονο στον Ήφαιστο Κομοτηνής, με τον δράστη να έχει προφυλακιστεί και τον δικηγόρο του να επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Χρόνος''.


Η δεύτερη περίπτωση αφορά ένα 13χρονο κοριτσάκι από τον Ίασμο με τον δράστη της αποτρόπαιης πράξης να έχει προφυλακιστεί. Μάλιστα όπως αναφέρει, στο ίδιο μέσο, ο γνωστός ιατροδικαστής κ. Νίκος Κηφνίδης, που καλείται να εξετάσει τα κακοποιημένα παιδιά, τα περιστατικά είναι πολλά και σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση.

Πολλά είναι τα περιστατικά βιασμών παιδιών ή άλλων ασελγών πράξεων στον οικισμό του Δροσερού Ξάνθης σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, για τα οποία δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση. Ως δράστες παρουσιάζονται συνήθως άτομα του συγγενικού ή φιλικού περιβάλλοντος των παιδιών, ενώ συνήθως συγγενείς είναι αυτοί που καταφεύγουν και στη δικαιοσύνη καταγγέλλοντας τα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...