Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ευκαρπία: Εισβολή γονέων στο διάλειμμα - Πήραν τα παιδιά από το γυμνάσιο!

Σκηνές απείρου κάλλους στο 2ο γυμνάσιο της Ευκαρπίας, στο οποίο πλέον δεν γίνονται μαθήματα - ''Η υπομονή μας εξαντλήθηκε'' λένε οι γονείς...


Την αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα αποφάσισαν τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη. Το συγκεκριμένο σχολείο αν και εγκαινιάστηκε πρόσφατα λειτουργεί εδώ και μία εβδομάδα χωρίς θέρμανση.

Το πρωί, λίγο πριν την ολοκλήρωση της πρώτης ώρας διδασκαλίας οι γονείς αποφάσισαν να διακόψουν τη λειτουργία του σχολείου για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από το κρύο. Σύμφωνα με το thestival.gr, όλοι οι μαθητές επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ενημέρωσε για την εξέλιξη τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης. Αντιπροσωπεία του συλλόγου εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Παύλου Μελά, Διαμαντή Παπαδόπουλο, προκειμένου να του ζητήσει να μεριμνήσει για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου σε φυσικό αέριο.

«Διεκδικούμε το αυτονόητο. Θέλουμε τα παιδιά μας να παρακολουθούν μαθήματα στη ζέστη και όχι σε αίθουσες-ψυγεία. Κάναμε υπομονή μία εβδομάδα. Δυστυχώς δεν συγκινήθηκε κανείς. Μας ενδιαφέρει να μη χάνονται μαθήματα όμως δεν μπορεί κανένας να παίζει με την υγεία των παιδιών μας» δήλωσε η γραμματέας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου Ευκαρπίας, Δόμνα Πολυζώη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...