Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Aυτός είναι ο Θεσσαλονικιός που στρίμωξε την Ferrari στα Ζαγοροχώρια [βίντεο]



Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, Χάρης Μαυρουδής, είναι εκείνος που στρίμωξε το γρήγορο αυτοκίνητο στους δρόμους του χωριού Κουκούλι στο Ζαγόρι και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.


Μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα εξηγεί γιατί κόντεψε να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο αξίας 167.000 ευρώ και μιλάει για όσους με εισόδημα 3.000 ευρώ το χρόνο είχαν πανάκριβα αυτοκίνητα.


«Η σχέση μου με τη Ferrari κρατά τρία χρόνια, όταν και την αγόρασα. Πριν από τη Ferrari είχα μία 645 BMW κάμπριο», αναφέρει.

«Πριν από την οικονομική κρίση Ferrari και Lamborghini είχαν όλα τα λαμόγια της Ελλάδας. Κάποιος που έκανε δήλωση στην Εφορία 3.000 ευρώ το χρόνο είχε Lamborghini. Σήμερα όμως, που κόπηκαν αυτά, όποιος έχει ένα τέτοιο αυτοκίνητο το δηλώνει στην Εφορία, κάτι που σημαίνει πως πληρώνει τους φόρους του και είναι τίμιος. Γι' αυτό επέλεξα να αγοράσω αυτό το αυτοκίνητο, εκτός βέβαια των απίστευτων συγκινήσεων που προσφέρει- όπως αυτή που ένιωσα όταν πήγα στην πίστα των Σερρών».

Για την ημέρα εκείνη στα Ζαγοροχόρια, όταν κόντεψε να καταστρέψει το πανάκριβο αυτοκίνητο, αναφέρει:

«Το Κουκούλι στα Ζαγοροχώρια έχει δύο εισόδους, πώς λέμε "δυο πόρτες έχει η ζωή", έτσι και αυτό. Όταν έφτασα, ήταν ήδη εκεί κάποιοι φίλοι μου με κάτι άλλες Ferrari και μου είπαν:

«Χάρη, όπως μπαίνεις στο χωριό δεξιά έχει μια αλάνα". Εγώ όμως πήγα από την άλλη είσοδο και έψαχνα να βρω την αλάνα. Βλέπω κάποια στιγμή ότι ο δρόμος είχε άνοιγμα 196 πόντους και λέω ότι αφού οι άλλοι πέρασαν από εκεί, θα περάσω κι εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...