Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Το 98% των καταστημάτων της Θεσσαλονίκης λειτούργησε χτες

Γλυκιά "γεύση" άφησε στους καταστηματάρχες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η χθεσινή, κυριακάτικη λειτουργία της αγοράς, αφού καταναλωτές πλημμύρισαν τους δρόμους και, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Κώστας Χαντζαρίδης, δεν αρκέστηκαν στο να κοιτούν βιτρίνες αλλά προχώρησαν και σε αγορές.

Σύμφωνα με τον κ. Χαντζαρίδη, το 98% των εμπορικών καταστημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λειτούργησε χθες (οι περισσότεροι από τις 11 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα) και εντυπωσιακό είναι, όπως τόνισε, ότι ακόμα και καταστήματα, όπως αυτά που πωλούν είδη υγιεινής, δεν είχαν μόνο επισκεψιμότητα, αλλά και ... εισπράξεις στα ταμεία τους.

"Σύμμαχος" των εμπόρων, που λειτούργησαν χθες τα καταστήματά τους, αποδείχθηκε ο καιρός, ενώ η πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Νίκης λειτούργησε ανασταλτικά, αφού "μεγάλο μέρος των καταναλωτών χρειάστηκαν πάνω από μία ώρα για να βρεθούν στο δρόμο με τα μαγαζιά".

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χαντζαρίδης τόνισε ότι μπορεί ο κόσμος να "αγκάλιασε" την προσπάθεια των καταστηματαρχών, ωστόσο, όπως προέκυψε από ερωτήσεις που τούς απευθύνθηκαν, "η επιτυχία οφείλεται στην ιδιαιτερότητα". Με την απάντηση αυτή, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου εκτιμά πως οι καταναλωτές δικαιώνουν την απόφαση που λήφθηκε στο Νομό για λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, δέκα φορές το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...