Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Τον σκότωσε και τον πέταξε σε φράγμα - Αποκαλύψεις για μια δολοφονία που συγκλόνισε...

Θύμα ένας 64χρονος που βρέθηκε νεκρός, τυλιγμένος σε πλαστικό πλέγμα - Η αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη ξεσκέπασε τα αίτια του εγκλήματος...


Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία, η ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου που διαπράχθηκε τον Οκτώβριου του 2007 στα Βασιλικά. Συγκεκριμένα, στις 10 Οκτωβρίου του 2007, στο φράγμα του Αγίου Αντωνίου είχε βρεθεί το πτώμα 64χρονου μέσα στα νερά και τυλιγμένο σε πλαστικό πλέγμα. 

Όπως έγινε γνωστό, ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 47χρονος, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα. Το θύμα είχε βρεθεί νεκρό με εγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο δράστης συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση μαζί με άλλους πέντε και διακινούσαν μη νόμιμους μετανάστες.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, από τον Μάιο του 2007 έως τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους διακινήθηκαν με ταχύπλοα φουσκωτά σκάφη 1.125 μετανάστες και τα μέλη της ομάδας αποκόμιζαν μεγάλα ποσά από την παράνομη δράση τους.

Επίσης, ο 47χρονος είχε συλληφθεί στις 13 Ιανουαρίου του 2011, διότι σε βάρος του εκκρεμμούσε καταδικαστική απόφαση για κάθειρξη 17 ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Όπως προέκυψε από τις έρευνες και το θύμα ήταν μέλος της ίδιας ομάδας. Μετά από διαφωνία και λογομαχία ο 47χρονος σκότωσε τον 64χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...