Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ξάνθη: Η καμουφλαρισμένη κεραία που έβγαλε στο δρόμο μια ολόκληρη γειτονιά - Φωτό και βίντεο!


Η  κεραία που κρύβεται στο σημείο που βλέπετε με κόκκινο κύκλο προκαλεί  θύελλα αντιδράσεων...

Μια καμουφλαρισμένη κεραία, εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, που έχει εγκατασταθεί στην οροφή οικοδομής επί της οδού Εφέσου, έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι πλέον καταφεύγουν στη δικαιοσύνη για την απομάκρυνση της.

Πρόκειται για ακόμη μια κεραία, η οποία έχει τοποθετηθεί εντός ενός ομοιώματος καμινάδας, και η οποία βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακριά από σχολικό συγκρότημα της περιοχής. Η κεραία εγκαταστάθηκε την περασμένη εβδομάδα, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν οι κάτοικοι, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (13-11-2013) έξω από την οικοδομή στην οποία βρίσκεται η κεραία, συζητώντας και παίρνοντας αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες τους. 



Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, η κεραία έχει αδειοδοτηθεί, ωστόσο εκφράζονται αμφιβολίες για τις πιθανές επιπτώσεις που αυτή μπορεί να επιφέρει στην υγεία τους, ενώ αρνητικά σχολιάζεται το γεγονός πως δεν είναι εμφανής με γυμνό μάτι αλλά έχει τοποθετηθεί εντός κατασκευής που θυμίζει καμινάδα.

Δεκάδες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, έδωσαν το παρών στη συνάντηση της Τετάρτης, υπογράφοντας για την απομάκρυνση της κεραίας, ενώ όπως έγινε γνωστό ήδη δικηγόρος της Ξάνθης έχει αναλάβει την υπόθεση, με τους κατοίκους να προσφεύγουν πλέον στη Δικαιοσύνη.

Μάλιστα τεχνικός με ειδικό εξοπλισμό βρέθηκε στον χώρο ώστε να πραγματοποιήσει παρουσία της Δικηγόρου μέτρηση εκπομπής της κεραίας, ωστόσο όπως αναφέρουν οι κάτοικοι αυτή είχε τεθεί εκτός λειτουργίας. Δείτε το βίντεο του thrakitoday.com...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...