Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Στο νοσοκομείο ο Τζιτζικώστας

Στο νοσοκομείο της Έδεσσας μεταφέρθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά την επίσκεψή του στην Αριδαία για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά site, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Απ. Τζιτζικώστας αισθάνθηκε ζάλη και τάση λιποθυμίας. Αμέσως βγήκε έξω από τον ιερό ναό και διακομίσθηκε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας. Σύμφωνα με το voria.gr, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πολύ χαμηλή πίεση και αποφάσισαν να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Αριδαίας προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο περιφερειάρχης αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα, αφού βγουν τα οριστικά αποτελέσματα των εξετάσεών του και του δοθεί η όποια αγωγή, εάν κριθεί αναγκαίο.

Ο περιφερειάρχης είχε προγραμματίσει σήμερα να παραστεί στις εκδηλώσεις που γίνονται στην Αριδαία για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης και ακολούθως να πραγματοποιήσει σε όλη την επαρχία περιοδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...