Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ροδόπη: Χασισοκαλλιεργητής πάει για την… όγδοη καταδίκη!

Ο 32χρονος άνδρας έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών μαζί με τον 44χρονο συνεργό του και μία 37χρονη γυναίκα, οι οποίοι συμμετείχαν στην παραγωγή κάνναβης


Πλούσιο παρελθόν στις κλοπές και τα ναρκωτικά είχαν οι δυο χασισοκαλλιεργητές που συνελήφθησαν μαζί με μία γυναίκα για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης και οπλοκατοχή σε χωριό της Ροδόπης. Μάλιστα, ο ένας από τους άνδρες είχε ήδη στην πλάτη όχι μία ή δυο, αλλά... επτά καταδικαστικές αποφάσεις!

Ο 32χρονος άνδρας έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών μαζί με τον 44χρονο συνεργό του και μία 37χρονη γυναίκα, οι οποίοι συμμετείχαν στην παραγωγή κάνναβης από επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,40 ως δυο μέτρων που καλλιεργούσαν με την υδροπονική μέθοδο σε μια αυτοσχέδια ξύλινη κατασκευή που αποτελούνταν από τρεις ειδικές λάμπες φωτισμού, ένα καλοριφέρ και έναν ανεμιστήρα.


Μάλιστα, είχαν ήδη μοιράσει ένα κιλό και 156 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε 23 συσκευασίες και τρία κουτιά έτοιμα για διακίνηση. Σκόπευαν, ακόμη, να μεγαλώσουν τη φυτεία τους αφού διέθεταν και σπόρους κάνναβης έτοιμες για φύτεμα, δυο συσκευασίες με λίπασμα και φυτόχωμα και 52 γλαστράκια στα οποία θα καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια. Κατασχέθηκαν, ακόμη, πλήθος άδειες νάιλον συσκευασίες, δυο ζυγαριές ακριβείας, 20 ευρώ και τρία κινητά.

Οι καλλιεργητές παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης και για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς είχαν στην κατοχή τους επτά μαχαίρια και ένα ξιφίδιο μήκους 12 ως 69 εκατοστών, ένα σιδερένιο πτυσσόμενο κλομπ μήκους 54 εκατοστών και ένα ξύλινο κλομπ μήκους 50 εκατοστών. Κατά την έρευνα βρέθηκαν και δυο φορητοί υπολογιστές, έξι ηλεκτρικά εργαλεία, μια ηλεκτρονική συσκευή, ένα κλειδί αυτοκινήτου και διάφορα χρυσαφικά που ερευνάται αν προέρχονται από κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...