Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Δράσεις της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Σε δράσεις με στόχο την ενίσχυση του έργου φορέων και ιδρυμάτων που υποστηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, θα προχωρήσει η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΤΗΡΙΖΩ».

Από αύριο μέχρι και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής (Μητροπολίτου Ιωσήφ 8, 5ος όροφος), θα συγκεντρώνονται είδη διατροφής μακράς διαρκείας, τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου Μητροπόλεων και Ενοριών της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, ξεκινά και θα ολοκληρωθεί στις 15 Νοεμβρίου η συγκέντρωση εφοδίων (τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα, παιδικά εμβόλια, βιβλία, εκπαιδευτικό υλικό και εξοπλισμό, κ.α.), καθώς και η διοργάνωση μιας σειράς δράσεων των οργανώσεων της Διοικούσας Επιτροπής, που θα εξελιχθούν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και θα ανακοινώνονται εγκαίρως, με στόχο την ενίσχυση: Του Πολυϊατρείου Θεσσαλονίκης της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου». Του Κέντρου Αυτισμού «Αχτίδα».Του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Β. Ελλάδος. Του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.Του ξενώνα «Ίρις» της Εταιρείας Ψυχικής Υγιεινής και Αποκατάστασης. Του «Χαρίσειου» Γηροκομείου.

Επίσης, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί "έρανος υγείας" από ομάδες της ΟΝΝΕΔ στα φαρμακεία της πόλης, για τη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού υπέρ της οργάνωσης "Γιατροί του Κόσμου" και του ΚΕΘΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...