Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία και για μαθητές δημοτικού στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου

Διευρύνεται ο θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, καθώς πέραν των τμημάτων που λειτουργούν από πέρσι για μαθητές γυμνασίων και λυκείων, τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας θα ξεκινήσουν να λειτουργούν από την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και για μαθητές δημοτικών σχολείων.


Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κατά τις απογευματινές ώρες στο κτίριο του 4ου Λυκείου Ευόσμου (όπισθεν του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης) από εθελοντές εκπαιδευτικούς.


«Η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αναδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανάγκη στήριξης της μαθητικής κοινότητας του δήμου, σε μια εποχή που οι περισσότερες οικογένειες αδυνατούν να καλύψουν ακόμη και τις στοιχειώδεις τους ανάγκες. Ο στόχος να ανταποκριθούμε στις ανάγκες όλων των μαθητών για ενισχυτική διδασκαλία γίνεται πραγματικότητα και οι πρωτοβουλίες αυτές βρίσκουν ενεργό συμπαραστάτη τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, τους οποίους για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε και συγχαίρουμε» δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Στάθης Λαφαζανίδης.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους εκπαιδευτικούς ενδιαφέρονται να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2313 302103.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...