Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Τον σταμάτησε ο φράχτης! Τύχη βουνό για νεαρό οδηγό στην Ξάνθη (ΦΩΤΟ, VIDEO)



Με τραύματα στο αυτί γλίτωσε ο νεαρός οδηγός ενός αυτοκινήτου στην Ξάνθη, που μετά από τρελή πορεία κατέληξε στο φράχτη ενός σπιτιού.


Πάνω σε μια συρματόπλεκτη περίφραξη οικήματος κατέληξε ένας νεαρός οδηγός αυτοκινήτου το βράδυ του Σάββατου, μετά από ένα ασύλληπτο τροχαίο.
Όπως γράφει το ThrakiToday, το ατύχημα σημειώθηκε στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Πετεινού, λίγα μόλις μέτρα πριν την γέφυρα του Περιφερειακού, σε σημείο στο οποίο έχουν συμβεί ουκ ολίγα τροχαία ατυχήματα κατά το παρελθόν.


Ο νεαρός οδηγός που ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο, κατευθυνόταν στον Πετεινό και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες κατέληξε πάνω σε περίφραξη στο αντίθετο ρεύμα.

Από την σύγκρουση του οχήματος με την περίφραξη καταστράφηκε πλήρως το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, καθώς και η δεξιά του πλευρά, ενώ άξιο αναφοράς το γεγονός πως δεν άνοιξαν οι αερόσακοι.

Παράλληλα, μια πινακίδα καταστράφηκε πλήρως καταλήγοντας και αυτή στην κυριολεξία στον αέρα πάνω από την περίφραξη. Το όχημα δεν συγκρούστηκε με άλλο όχημα, ενώ δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί, πλην του οδηγού του αυτοκινήτου.

 

Στο σημείο κλήθηκαν και κατέφτασαν άμεσα οι αρχές, ενώ το τμήμα Τροχαίας Ξάνθης διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.

Ο νεαρός οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει τραύματα στο αυτί, χωρίς ωστόσο να φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται κάποιο τροχαίο ατύχημα στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως το αυτοκίνητο κατέληξε ξαφνικά στο αντίθετο ρεύμα αλλά και με αντίθετη κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...